Købmandsbutikken er ophørt pr. 1. oktober 2016

Gårdbækvej 2, Amtoft Havn, 7742 Vesløs Tlf. 97993211 / mobil 20673211
Åbningstider: Mandag - Søndag: 7,30 - 18,00

Købmanden på havnen

Amtoft Købmand er beliggende direkte ved siden af havnens parkeringsplads, og her hjælper man gerne med indkøb og levering til gæstesejlere.

Klik her for at se ugens tilbudsavis.

Vi forhandler også mel fra AURION.

Se alle produkter fra Aurion her.

Fødevarestyrelsens smiley.

Se vore aktuelle tilbud på Facebook

Har du fået pletter på gulvtæppet, kan du nu leje en prof. tæpperenser med tilbehør af specialsæbe. Spørg om tilbud hos købmanden.

 

Salg af marinediesel.

LANDTUR - KØBMAND

Husk at købmanden kører landtur i nærområdet hver torsdag eftermiddag - bestilling af varer senest torsdag formiddag.

AMTOFT KØBMAND

Butikken blev etableret i 1994 og var på ca. 45 m2, hyggeligt men småt. Der blev i 1997 udvidet så butikken blev på ca. 150 m2 med gode lager, køle og frysefaciliteter.

Butikken er i dag en LET KØB butik under Sparkæden og har udvalg og tilbud som matcher større butikskæder. Ledelse og dagligt arbejde udføres af parret Lene og Benny, og datteren Christine er tiltrådt som butiksassistent.

HISTORIEN

Helt fra gammel tid har der været købmandshandel i Amtoft og i dag er det et stort plus for en lille landsby, at der er mulighed for nærindkøb af dagligvarer. 

For det nuværende købmandspar er historien den, at Benny i 1988 overtager og viderefører fiskehandelen i Amtoft, men kort tid efter svigter fiskeriet efter ål i fjorden, og da samtidig den eksisterende købmand, brødudsalg og kiosk var på vej til at lukke, besluttede parret at satse på en mindre dagligvarebutik i forbindelse med fiskehandelen. Ålefiskeriet stoppede helt og dermed var det slut med fiskehandelen, men til alt held var der blevet behov for at udvidde butikken, og det skete i 1997.

Senere blev det i samarbejde med Thisted Kommune muligt at overtage den gamle fiskemelsfabrik som absolut ikke pyntede på havneområdet. Arealet og bygningerne blev faktisk delt i to, Kommunen overtog den mest forfaldne del som blev nedrevet, og på stedet blev der anlagt en fin legeplads og P-plads. Den resterende del af bygningen blev overtaget af købmandsparret og renoveret og er i dag et uundværligt lager for driften af butik og campingplads.

  • Fra den spæde start af købmandsbutikken

  • Her er vi kommet lidt længere

  • Den gamle fiskemelsfabrik

Med venlig hilsen

Lene & Benny Gade