Amtoft Sommerhusområde

Dette dejlige sommerhus på 78 m² ligger i Amtoft på en stor 2140 m² sydvendt naturgrund med en fantastisk flot udsigt over Limfjorden. En lille sti fører de 100 meter ned til Limfjorden, hvor der er mulighed for at bade ved børnevenlig strand.

En gåtur på 300 meter fører hen til lystbådehavnen, hvor der findes en velassorteret købmand som dækker det daglige indkøb.

Området er i det hele taget meget naturskønt. Det kendte fuglereservat Vejlerne ligger kun få kilometer væk, og det samme gælder Vesterhavet og Thy Nationalpark.

En hyggelig færge sejler fra Feggesund (4 km.) til Mors, hvor der er yderligere naturmæssige seværdigheder, handelsbyen Nykøbing Mors og den kendte Jesperhus Blomsterpark.

Der er en stor og lys udsigtsstue med to sofagrupper og spisebord. Køkkenet er beliggende i stuen. Der er køleskab og mindre fryser. Vaskemaskine. 6 sengepladser (2 værelser med to senge og 1 værelse med køjesenge). Toilet og bad i separate rum. Havemøbler og liggestole. gyngestativ. sandkasse. TV med parabol. Mulighed for internet.

Udlejning:

Torben Bedsted

Tlf.  86725005 

Mobil: 40865688 / 20862956

 

Lejeprisen afhænger af årstid og lejeperiode,

så kontakt ovenstående for et godt tilbud.